Fudbaleri BSK-a iz Petrova vratili su se tužnih lica, a razloga za to nije bilo! Naime, u odgođenoj utakmici 17. kola na drugoligaškom Zapadu banjalučani su slavili protiv Ozrena (1:2) i tako napravili veliki korak ka opstanku, ali to su platili preskupo, jer je na „Čairama“ bolnica! Više od pola ekipe izbačeno je i stroja, neki i na duži vremenski period. Jedan od njih je i talentovani napadač Stefan Trivan, koji je van igre morao na poluvremenu, iako je „krvnički“ zaustavljen na startu utakmice.

-Demolirali su nas ljudi! Sve je bilo osim fudbala. Na mene je startovao jedan igrač Ozrena namjerno koljenom u kvadriceps, a ja sam bio u punom sprintu. Očekujem snimak sa ultrazvuka, ali slijedi pauza najmanje 15 dana. Izdržao sam do poluvremena, ali nisam mogao dalje, počelo je gadno naticati. Kada sam pitao „krvnika“ zašto tako startuje dobio sam odgovor: „mali igraj fudbal“. Ja ga i pokušavam igrati, ali očigledno da su neki još u ratnoj ’95-oj – rekao je Stefan Trivan.

A, nije samo on prošao kao bos po trnju. Pogledajte kako izgleda zglob Dejana Tatića. Slika govori više od hiljadu riječi….

Dejanu slijedi pauza do kraja šampionata, a i ovaj start je urađen bez lopte, i bez ikakve potrebe…..

A, pored Trivana i Tatića još su van stroja Radaković i Rokvić i njihov nastup u Dubavama već za vikend je pod znakom pitanja, a svi ostali imaju po koju modricu za uspomenu sa Ozrena.

Da li tri boda vrijede zdravlja, ne znamo, ali ovo već sve prelazi granicu dobrog ukusa i prije svega korektnosti, jer i poslije fudbala treba živjeti….