Orilo se u svlačionici Travnika neposredno po završetku Kup utakmice u Krupi na Vrbasu. A, kako i ne bi. “Veziri” su prošli dalje, izbacili iz najmasovnijeg takmičenja premijerligaša Krupu (1:3).

U redovima travničana blistala su i dva igrača sa naših prostora, golman Nikola Đurić, i Nemanja Pekija. jedan je bio nepremostiva prepreka na golu, drugi je dobio bezbroj vazdušnih duela pred svojim golom, a uspio je još i da postigne drugi gol za svoj tim!

Nije mala stvar dobiti Krupu na njihovom stadionu. Znamo sve koga su dobili u poslednjih nekoliko mjeseci. Mislim da smo odigrali mušku utakmicu, iskoristili svoje prilike i zasluženo slavili. Okrećemo se Prvenstvu koje nam i jeste prioritet. Cilj se zna povratak u Premijer ligu BiH. Imamo niz od pet utakmica bez poraza, i putujemo sada u Gabelu. Dobar rezultat u Krupi trebao bi nam biti vjetar u leđa – poručio je Nikola Đurić.

fk-krupa-trening

A, s druge strane radno! Odmah po završetku utakmice, trener Slobodan Starčević sas vojim stručnim štabom zakazao je trening, i onima koji su igrali, i onima koji su propustili ovaj duel. Nije u pitanju mobilizacija, ali niko u krupi se nije nadao ovakvom scenariju, a gostovanje u Zenici je na pragu. Niko ne bi želio da se ponovi travnička priča, jer to bi nda već bila neka “crna” serija,….

I tako, u Krupi na Vrbasu, u samo nekoliko metara dva dijametralno suprotna raspoloženja. U Travničkom dijelu veselo, pjevuši se, u Krupinom radno, bez osmjeha. Neka se vrati na “Bilinom polju”, pa će i “vezirska” priča biti lakše zaboravljena,…