Udruženje navijača “Grobari Prijedor” posjetilo je ekspediciju FK Partizan na pripremama u Sloveniji, i tom prilikom su poklonili “crno-bijelima” tortu u tradicionalnim bojama kluba iz Beograda.
Stojan Janjetović, predsjednik udruženja navijača “Grobari Prijedor” ističe da je ova posjeta imala cilj da se “crno-bijela” porodica upozna sa aktivnostima FK Rudar Prijedor koji ovog ljeta nizom manifestacija proslavlja veliki jubilej, 90 godina rada kluba.
-Jedna od naših želja jeste da Partizan gostuje u Prijedoru, kako bi na pravi način zaokružili “naših 90 godina”. Moram reći da su u Partizanu rado prihvatili tu ideju, a posebno su oduševljeni aktivnostima navijačke grupe iz Prijedora, koja je pokazala veliku privrženost “crno-bijeloj” porodici – ističe Janjetović, dodajući da ovo udruženje ima preko 250 registrovanih članova.


Udruženje navijača “Grobari Prijedor” osnovano je u decembru 2017. godine i do sada je pratilo Partizan na nekoliko duela, kako fudbalskih, tako i košarkaških, a udruženje je obilježilo i nekoliko humanitarnih akcija, koje daju posebnu dimenziju ovim momcima kojima srce kuca u “crno-bijelom” ritmu.