Borac iz Kozarske Dubice nastavlja s pojačavanjem ekipe u novoj sezoni.
U klub su pristigla nova tri igrača. Oni su potpisali ugovore na godinu dana i od njih se očekuje da donesu dodatni kvalitet. Riječ je Borislavu Topiću, Emilku Jankoviću i Stefanu Tomašu.
Topić je iskusni 32-godišnji „vezista“ koji je jesenas branio boje rumunjskog drugoligaša ASU Poli. Karijeru je počeo među „rudarima sa Sane“, a nastupao je još i za klubove u Srbiji, BSK Borča i Novi Pazar, igrao i za Targu Mureš (Rumunija) i Jedinstvo iz Bihaća.
Emilko Janković je stigao iz drugoligaša Republike Srpske ekipe Dubrava, gdje je bio jedan od ključnih igrača. Na zelenom terenu u dresu Dubrava odigrao je 22 utakmice i postigao je dva gola.
Stefan Tomaš  je ponikao na “Đolovima”, a zatim je prešao u školu Kozare iz Gradiske, nastupao za prvi tim Kozare i bio je član generacije koja je izborila povratak u Premijer ligu, još je igrao za Krupu na Vrbasu, Kozaru i Karanovac, odakle je i uslijedio povratak u Kozarsku Dubicu. 
Prije pomenute trojke, na “Đolove” je stigao trio iz Novog Grada Ljubiša Antonić, Marko Tica i Marko Ćulibrk, i nema sumnje da sa svim ovim pojačanjima regionalac iz Kozarske Dubice promoviše se u glavnog favorita za plasman na drugoligaški Zapad.
G. Popović