Udruženje fudbalskih sudija i instruktora Opštinskog fudbalskog saveza Laktaši, na  održanoj vanrednoj Izbornoj skupštini u prostorijama FK Laktaši, biralo je novo rukovodstvo. Za predsjednika Upravnog odbora laktaškog UFSiI izabran je većinom glasova Dario Tepavčević, koji je tako nadjačao protukandidata Sinišu Radića.

Ovaj renomirani sportski radnik rođen je 11. septembra 1974. u Zavidovićima. Cijelu svoju igračku karijeru Tepavčević je proveo u FK Laktaši, za koji je sa mnogo uspjeha nastupao u periodu od 1985. do 1998. godine. Sudijskim pozivom bavio se od 1997. do 2016, od čega osam godina u Premijer ligi BiH, elitnom rangu u kojem je kao jedini laktaški sudija dosad odradio preko 100 utakmica. Odnedavno je kontrolor suđenja na Drugoj ligi Republike Srpske – grupa ”Zapad”, sa ambicijama da se vrati tamo gdje mu je i mjesto – u Premijer ligu BiH.

Kao novi predsjednik UO UFSiI OFS Laktaši ističe da mu je glavni cilj stabilizacija stanja u ovoj organizaciji, omasovljenje broja sudija na čemu već uveliko radi, kao i bolja saradnja Udruženja sa lokalnim klubovima ali i savezima na svim nivoima, u kojima uživa povjerenje.