Ovo su odgovori Vladimiru Brankoviću “Minhauzenu” i sportskoj javnosti Banjaluke:

  1. Igra li RK „Borac“ SEHA ligu ili ne igra, reci istinu!
  2. Da li je sa trenerom Ratkom Đurkovićem potpisan ugovor.
  3. Koji igrački kadar čini sastav ekipe.
  4. Što ne kažeš istinu šta je bilo na sastanku SEHA lige u Zagrebu?

Moje informacije (koje su sigurno istinite i tačne) govore da je upitan nastup Borca u SEHA ligi iz više razloga, a najbitniji su da Borac nema ekipe – što nema ekipe za SEHA ligu krivi su samozvani sportski direktor Vladimir Branković i lupetalo zbog svoje lične promocije Marinko Umičević, koji je rastjerao kvalitetne igrače u Borcu, navodno da su skupi, a uopšte ne zna ni kakve ugovore su ti igrači imali  i ne pozna ih. Služio se frazom rekla-kazala

-U Borcu je blokiran račun, što je za organizatora SEHA lige nedopustivo, tj.da nastupa ekipa kojoj je blokiran račun!?

-Spominju se i dugovi u Borcu.

  Kakvi dugovi? Govorite o predhodnoj upravi da vam je ostavila velike dugove, a niste napravili zapisnik o primo predaji, što je obaveza kod svake ozbiljne uprave!!!

Što ne kažeš Minhauzenu da su ti dugovi očišćeni zahvaljujući predsjedniku UO Kluba Milanu Radoviću, direktoru Nove banke, koji je zauzeo stav da Borac na osnovu svojih nepokretnosti podigne kredit u njegovoj banci, da se ti dugovi vrate!!!

To je učinjeno i Borac nema više dugova izuzev novih dugova koje je napravio Mionhauzen Vladimir Branković, svojim bahatim ponašanjem da se razumije u RUKOMET. Od  Rukometnog kluba Borac napravio je seosku ekipu iz svoje MAJKIĆ JAPRE; čak je i Budimlić Japra bolje organizovana od Borca. To je danas Borac!!!

Sada kada je vidio da nema izlaza, brže bolje u javnost gura anonimca u liku Vladimira Blagojevića, potrčkala, da daje izjave i da lupeta u ime nepostojeće uprave Kluba.

To što Minhauzen priča da treba neka nova tehnologija da se uvede u SEHA ligi je čista laž!

Borac ima šansu da zaigra, ali prvo mora napraviti jaku ekipu.

To Minhauzena ne interesuje, bitno je da RK „Prijedor“ ostane u Premijer ligi kako bi zajedno harali u RS RS.

Minhauzenu nije jasno da kod popunjavanja Premijer lige ide u ligu prvi ispod crte, a to je RK „Krivaja“. Tako je svugdje u Svijetu i zato će morati Borac da igra Premijer ligu BiH, a ne što toj djeci treba ligaško iskustvo.

Sada je RS RS u poziciji da ucjeni RS BiH, da RK „Prijedor“ mora igrati u Premijer ligi iako je bio posljednji.
Marinko Umičević svugdje i na sva usta traži da Klub zaradi novac, da nema TITE PARTIJE. Marinko ako si ti u pravu što se ne ugledate na FK „Borac“ i KK „Borac“, a ne da kukate i tražite pomoć od BOGA.

 Lažovčino, nesposobni samozvani sportski direktor, dozvolio si da te naguzi crnogorski trener Đurković,   i crnogorski igrači koje je doveo u Borac. Iskoristili ime Borca, napustili klub, a djeca Borca su zbog njih propala kao talenti u Borcu. Sada ćeš nejaku Borčevu djecu gurati u vatru kako bi oni bili najveći krivci za neuspjeh kluba.