Stefan Trivan se vratio kući!
Mladi napadač, koji je prošao borčevu školu, a nakon toga igrao za BSK, potom pola sezone proveo u Slovačkoj, da bi ljeto dočeko ponovo na “Čairama” jedno je u nizu pojačanja banjalučkog prvoligaša. Vjernost “crveno-plavoj” boji trivan je stavio na godinu dana, kako sam kaže dovoljno da pokaže da li zna i može….
-Zahvalio bi se Upravi i stručnom štabu što su me pozvali i ukazali povjerenje. Ne treba da naglašavam da ću dati svoj maksimum da to opravdam. Pet godina sam proveo u mlađim selekcijama Borca i  maštao sam o prvom timu. Sanjao sam pun Gradski stadion i borčev dres, eto malo po malo zaobilaznim putem tu sam. Sada je red da se golovima odužim Borcu, a i sebi – kaže Stefan Trivan. 
A, on je stao u red ne baš čestih pojava da su otac i sin zaigrali u istom timu, ovom slučaju Borcu, jer Filip Trivan krajem 80-ih godina prošlog vijeka bio je napadač banjalučana, a najbolje partije kasnije je pružao u dresu Prištine.
-Teško za sada ja i otac možemo u istu rečenicu. On je imao odličnu karijeru, ja tek krećem, vidjećemo šta će biti, red je da i nas Trivane malo sreća pogleda, barem ona fudbalska – zaključio je Stefan Trivan, novi prvotimac banjalučkog Borca.