Pitam, kome je trebala ova lakrdija zvana KUP SVESRPSKIH ZEMALJA u režiji Velikog vezira iz RS RS Zdravka Miličevića i organizatora ovog nazovimo Kupa i pojedinaca iz Rukometnog kluba Borac.

Najmanje ću se ovdje osvrnuti na igru RK „Borac“, jer dobro se zna da na ovakvim turnirima i prijateljskim utakmicama, igrači od trenera i struke dobijaju razne taktičke varijante gdje im je rezultat u drugom planu tj. uigravaju se.

Mora se priznati da su na ovoj finalnoj utakmici igrači Borca dali svoj maksimum maksimuma. Toliko o toj utakmici.

Pitam organizatora zbog čega je naziv  SVESRPSKIH ZEMALJA, kada  se zna da su samo bila dva učesnika iz države Srbije i dva iz entiteta Reublika Srpska.

Gdje su učesnici srpskih zemalja (Makedonija, Crna Gora, Rumunija, Bugarska, Rusija itd.)?

Kako to govore,Veliki vezir Zdravko Miličlević i samozvani sportski direktor zvani Minhauzen, na konferenciji za štampu, pored ostalog, da turnir košta 25.000,00 KM za dva nočenja i dva pansiona za cca 50 osoba.

Pitam, ko se ovdje treba napraviti budalom, odnosno ko  ovdje želi da preko poreskih obaveznika stekne korist.

Čudi me da će Ministarstvo sporta (zna se za hroničnu besparicu u Ministarstvu) platiti ovaj iznos, a da ni oni ni mediji nisu postavili određena pitanja vezana za ovaj Kup.

O komentatorima sa TV ekrana ne bi puno govorio, lapsusi u svakom poslu postoje- tako i kod komentatora, ali boli me to što ništa nisu rekli o ovom „Svesrpskom“ kupu, kako je i kada nastao, ko je tvorac, ko čini organizaciju iz svesrpskih zemalja itd. itd.

Zato bi tim komentatorima poručio ako ne znaju dobro obaviti svoj posao neka malo skoknu do komšija da ih obuče kako se to radi. Kako su to oni radili na ovom Kupu nama veze sa propagandom rukometa.

Pitam, slinavog bradonju gdje je ta rukometna škola od oko 200 polaznika i dje su selekcije Borca. Sigurno su ih obavezali da treniraju u drugim dvoranama u isto vrijeme kada je  i Turnir.

Očito da je to stil rada Minhauzena.

Pitam ga da li ga je sramota da otvaranje Turnira prati 60-70 osoba u dvorani. Da li je to propaganda rukometa!?

Ono što zna da radi u rukometu  to je i uradio i uspio da Rukometni klub Borac gledaju rodbina igrača i prijatelji.

Više publike ima  kada se podjele dva razreda i igraju, nego na ovom Kupu.

Pitam ove demagoge iz RK „Borac“,  gdje su političari na tim zvučnim turnirima; KAKO GORDO ZVUČI TURNIR SVESRPSKIH ZEMALJA-odnosno KUP.

Imate u Klubu osobu koja stalno potencira da nema više TITE  I PARTIJE, da klubovi moraju zaraditi novac: Što ga ne zaradite, već prosite od nadležnih i mitite da moje izjave ne dospiju u javnost.

Najmanje je bitno da li ću ja biti prisutan u javnosti, ali je tuga što svojom, a što drugih krivicom, ti oduzmu sve.

Ne zaboravite onu narodnu:“Što kosa više sijedi, on više vrijedi“.

Kod prave organizacije, ovaj turnir osim prevoza ne bi trebao ništa više da košta organizatora.

Očito je da ni RS RS ni RK „Borac“ ne rade kako treba i zato nemaju ni kinte. Ovim turnirom ukazala im se šansa da se ogrebu. Borac bi se spasao štrajka igrača i obezbjedio bi novac za LIGU 4.