Svekar ubio snahu jer mu je smetalo što nema ručka!


Zločin se dogodio u nedelju oko 20 časova u njihovoj porodičnoj kući u Sitnešima.  Popadić je i ranije znao da pokazuje netrpeljivost prema snahi, što je u nedjelju uveče kulminiralo. Bili su sami u kući kada je došlo do svađe tokom koje je Neđeljko uzeo pištolj i na hodniku kuće ispalio tri hica u snahu.

– Nakon ubistva Neđeljko je sam došao da se prijavi u PS Srbac, a sa sobom je donio i pištolj iz kojeg je pucao. Dežurnom policajcu je rekao da je pucao u snahu, i da ne zna da li je još živa, iako joj je u grudi ispalio tri metka – pojašnjava izvor blizak istrazi.

Od porodice saznajemo da je neposredno prije zločina Ilijana telefonom pričala sa svojim suprugom Dragom, koji živi i radi u Njemačkoj. Vidjevši da nešto nije u redu i da mu se supruga svađa sa ocem, on je pozvao ćerku da ode do kuće da vidi šta se dešava.

– Ćerki je rekao da su se njena majka i djeda posvađali i da ju je on navodno udario. Ćerka je bila u gradu i odmah je krenula kući. Kada je stigla, zatekla je šokantan prizor – ubijenu majku kako leži na podu u hodniku kuće. Tek kasnije su stigle policija i Hitna pomoć – priča dobro upućeni izvor.

On navodi da je Neđeljko godinama radio u Njemačkoj, te da je povremeno dolazio u Sitneše, u kuću u kojoj je Ilijana živjela sa svojom ćerkom i maloljetnim sinom.

– Prije nekoliko dana se vratio iz Njemačke, ali niko nije mogao da pretpostavi da će napraviti takav zločin. Bilo je svađa i ranije, jer je Neđeljko bio čudan čovjek koji je prema Ilijani bio ili izrazito dobar ili grub – pojašnjava naš sagovornik.

Portparol OJT u Banjaluci Maja Đaković Vidović potvrdila je da je Neđeljko Popadić uhapšen zbog sumnje da je počinio ubistvo.

SMETALO MU ŠTO NEMA RUČKA

Neđeljko Popadić tokom saslušanja u policiji priznao je ubistvo snahe, tvrdeći da je s njom godinama imao problema. Kako saznajemo, istražiocima je ispričao da mu je smetalo to što se snaha “slobodnije ponaša”, izlazi sa prijateljicama, a da on kod kuće nema ručka, ni vode. Ispričao je i da je tokom svađe ona počela da ga gura i isteruje iz kuće i tada je na nju pucao. Tvrdio je da je pištolj imao kod sebe, jer je “imao namjeru da ga skloni”.

“Večernje novosti”

Next post POLUFINALE KUPA BiH: NEMA PREDAJE UNAPRIJED!

Previous post RUDAR 1925 VODI, MILIĆI I  ŠEKOVIĆI PRATE!

Nema komentara

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Unesite kod sa slike *

error: