„Kad je muka, tu je Neđo Šuka“, fudbalska krilatica koja je zaživjela na terenima Srpske poodavno!

Iskusni napadač navikao je svojim umijećem razgaliti srca navijača, a to odlično radi i u dresu Alfa Modriče.

U prvoj polufinalnoj utakmici Kupa Republike Srpske slavili u gostima protiv Radnika sa 3:2, a het-trik djelo je naravno Neđe Šuke!

-Ne znam iskreno šta bi vam rekao – započeo je priču za naš portal Neđo.

-Ne pobjeđuje uvijek bolji, skuplji tim, vidjeli ste i danas. Izašli smo na teren protiv ekipe koja je prije tri dana savladala Sarajevo. Nismo se prepali, odigrali napadači i slavili. Imali smo još 2-3 šanse da možda riješimo pitanje pobjednika, ali ko ne bi bio zadovoljan poslije ovakvog rezultata. Blizu smo finala – poručuje Šuka, a onda se okreće drugom cilju:

-Slijedi utakmica sa Mladosti. Derbi svih derbija, niti u Donjoj Slatini nećemo se braniti, jer ova ekipa to nikada nije radila. Naravno da nam je važan i revanš sa Radnikom, ali prioritet je ipak plasman u Prvu ligu RS. Svi ciljevi su tome posvećeni, a finale Kupa RS došlo bi kao neki bonus za sve ono što smo do sada dobro uradili – poručuje Šuka, koji je ovim het-trikom stigao do brojke od devet pogodaka u najmasovnijem takmičenju.

Tome treba dodati još šest pogodaka u ligaškom takmičenju, pa Šuka već sada ima 15 golova iza sebe, a proljeće je tek startovalo….