Fudbalski klub Laminci, član Opštinske lige Gradiška u proljećni dio sezone ulazi jači za nekoliko velikih imena za naše prilike! Riječ je o Milanu Stuparu, Slaviši Gačiću i Dragiši Pejaniću, a sva tri igrača dolaze iz jesenjeg prvaka Područne fudbalske lige Gradiška, ekipe 13 Skojevki iz Grbavaca.

Milan Stupar je bivši fudbaler banjalučkog Borca, sa kojim je  učestvovao u osvajanju oba velika trofeja, Kupa i prvenstva BiH. Slaviša Gačić je dugi niz godina nosio dres teslićkog Proletera kad su teslićani igrali u Prvoj ligi Republike Srpske. Dragiša Pejanić je prošle godine bio najbolji strijelac Opštinske lige Gradiška, a igrao je za banjalučki BSK.

– Angažovali smo tri odlična fudbalera koja će proljetnom dijelu sezone biti velika pojačanja za naš klub. Ovo je samo početak i sigurno je da ćemo dovesti još nekoliko igrača na pozicijama na kojima smo deficitarni. Ove godine od prvog prljećnog kola idemo na prvo mjesto i želimo da pokažemo da smo najbolja ekipa. Zaostajemo  samo jedan bod za liderom na tabeli ekipom  Omladinca iz Brestovčine. Laminci su veliki klub, sa velikom tradicijom, po svemu zaslužuju veći rang takmičenja. Laminci su jedno od najvećih i najbrojnijih sela ne samo u Gradišci, već u cijeloj Krajini – istakao je predsjednik kluba Laminaca Nedeljko Dejanović.

G. Popović