Priča koju smo pustili prije nekoliko dana o 9-ogodišnjem dječaku iz Glamočana, Strahinji Štrkiću zavrtjela se nebom Republike Srpske. Mali Strahinja je dosanjao svoj san, kao polaznik kampa Real Madrida imao je privilegiju, ali i čast da bude gost kraljevskog kluba!

Put španske prijestolnice krenuo je Strahinja sa ocem Sinišom uz svesrdnu pomoć kluba u kojem i danas trenira, ŠF Mladost iz Glamočana i njenog direktora Milenka Petrovića. Priča se zakotrljala, a sve ostalo postalo je nevažno, jer mali Strahinja je dosanjao svoj san.

Odmah po dolasku u Madrid prisustvovao je utakmici Primere između Reala i Granade. “Galaktikosi” su slavili 5:0, a u strijelce se upisao i Strahinjin miljenik Kristijan Ronaldo. Nećemo sumnjati ko je u tom 27. minutu bio najsrećniji na stadionu među 80.000 srećnika, pogađate Strahinja….

A, na tribinama “Santiago Bernabea” i mali transparent, nama veoma drag, do sada najdraži. Pravdabl.com i Mladost Glamočani u znak zahvalnosti.

Pred Strahinjom je tek pravi izazov, jer slijede treninzi, obilasci kampa, upoznavanje zvijezda uživo,…I mi ćemo biti dio tog spektakla da podijelimo sa vama sve ono što Strahinja Štrkić doživi u Madridu, jer biti član Reala nije samo čast, već i privilegija,….