Nakon drugog izgubljenog finala u sedam dana (Kup BiH i Kup Grada Banjaluka), i trećeg na vratima (Kup RS), strateg Krupe Slobodan Starčević iznenadio je mnoge izjavom da je bliži odlasku, nego ostanku na kormilu premijerligaša iz kanjona “Tijesno”.

-Došlo je do zasićenja! Trebamo sjesti svi zajedno i vidjeti šta dalje, ne samo kada je trener u pitanju, nego i igrački kadar. Nismo još obavili taj razgovor.  Igrali smo na tri fronta, evo i ovaj četvrti ako računamo Kup Grada, tražio sam adekvatna riješenja u igračkom kadru, nisam ih dobio. S kim da osvajam trofeje? Razlika između vrhunskih ekipa i nas je da Ubiparip, Zakarić, Bilbija…. pogađaju iz poluprilike, a nama treba pet zicera. Četiri i po godine dug  je period, pogotovo u našim sredinama gdje je trener potrošna roba.  Postoje i neke ponude, vidjećemo otvorenih karata šta je najbolje za sve. Ovo je već sedmi poraz Krupe pod Starčevićem, što predstavlja svojevrsni alarm i kako trenutno stvari stoje bliže sam odlasku nego ostanku u Krupi – rekao je Starčević.

Krupa je od svog vasionskog uspona u poslednjoj deceniji imala samo dva kormilara, Miroslava Balabana i Slobodana Starčevića. Da li je došao red na trećeg….Kako saznajemo u opticaju je nekoliko imena, i to zvučnih…..