Krupa je na pola puta od finala Kupa Republike Srpske. Trebinjskih 0:0 sa kombinovanim timom u sudaru sa Leotarom daju pravo na optimizam da će u revanšu u Krupi na Vrbasu pred svojom publikom izabranici trenera Slobodana Starčevića doći do trijumfa koji im garantuje finale.
-Prvo bih čestitao igračima i jedne i druge ekipe za korektan odnos i prilično kvalitetnu utakmicu, u uslovima jake kiše, leda i vjetra. Iako smo igrali u kombinovanom sastavu, za puno zadovoljstvo su nedostajali golovi iz nekoliko kreiranih šansi, kada Šamara, Dabić, Banović i Fajić nisi bili precizni. Leotar je svoju šansu tražio iz kontranapada i dugih lopti, ali naša odbrana je u dva ili tri navrata iskusno i sigurno reagovala. Ostaje nam revanš da se kroz bolju realizaciju približimo finalu Kupa RS. To i jeste jedan od naših ciljeva koje smo zacrtali u ovoj sezoni – poručio je za naš portal Starčević. 
Reprezentativnu pauzu premijerligaš iz kanjona “Tijesno” iskoristiće za novi prijateljski meč na tlu Hrvatske.
– U subotu smo dogovorili kontrolnu utakmicu protiv NK Osijek, na njihov poziv, u Velikoj na stadionu Kamen Ingrada. Prava provjera sa ekipom iz samog vrha hrvatskog fudbala u kojem ćemo svi uživati, ali i pripremati se za ono što slijedi dalje – zaključio je Slobodan Starčević, šef Stručnog štaba FK Krupa.