“Stan starosti, stani stani da te trošim na tenane”….stihovi koje će Zoka od sada pjevati sa izabranicom svog srca Irenom.

Crnogorski pjevač narodne muzike Zoran Kalezić (67) oženio se prošle subote emotivnom partnerkom Irenom Milonjić (53). Vjenčanje i slavlje održani su u Podgorici u restoranu njegovog kuma Radenka Radojičića, a mladina kuma bila je Zorica Kovačević, direktorka KBC u Podgorici.

Irena, inženjer mašinstva, sa Kalezićem je u skladnoj vezi više od tri godine. Oboje imaju brak iza sebe i po dvoje djece, a sada su odlučili da krunišu ljubav. Vjenčanju su prisustvovali kumovi i matičar, a gost iznenađenja bio je Zoranov prijatelj i kolega Žuti Serhatlić koji je pjevao uz harmoniku i učinio im taj dan posebnim.

– Vjenčanje je bilo intimno i lijepo, bez ikakve pompe. Irena i ja smo dugo zajedno, poslije bura u mom životu, naišao sam na toplu, skromnu i tihu ženu. Jedino je ona mogla da me shvati i prihvati ovakvog kakav sam, potrošenog od života. Nisam zahtjevan čovjek, u njoj sam prepoznao dobru osobu i vidio privrženost. To je bila kulminacija koja je dovela do vjenčanja. Žena je srećna kada postane supruga čovjeka koga voli – ističe Kalezić.

Supružnici Zoran i Irena žive u Kosovom Lugu, gdje je Kalezić rođen.

– Tamo imam kuću koju sam davno sagradio za ljubav mojim roditeljima. Eto, zašto je nekad dobro da poslušate starije. Predivno nam je. Ireni se život u miru i tišini veoma dopada. Zajedno dočekujemo slavuje i ispraćamo laste. Ujutru ustajem prije nje, očistim kamin, popijemo zajedno kafu a zatim je ispratim na posao. Tek sam sada osjetio koliko znače sitnice u životu – kaže popularni pjevač.