Odlična fudbalska predstava u Srpcu! Čak  6 golova i još mnogo prilika dokaz su da će obje ekipe igrati lepršav fudbal i da će u prvenstvu igrati za gol više.

Gosti iz Karanovca su 3 puta vodili, a domaćini stizali. Ekipa Karanovca je mogla i do pobjede da su bili prisebniji u završnici kada su promašili nekoliko i više nego izglednih šansi, ali ne može se reći da ni Sloga nije zaslužila neriješen rezultat.

Sigurno da su treneri obje ekipe Novaković (Sloga) i Stanarević (Karanovac) imali šta da vide od svojih igrača ali imaće i vremena do 11. avgusta kada počinje Prvenstvo, da poprave ono što nije bilo dobro. Jedna dobra fudbalska predstava u Srpcu, koja bi mogla da najavi spektakularnu sezonu na drugoligaškom Zapadu.

SLOGA (S) – KARANOVAC  3:3 (1:2)

Strijelci: 0:1 Tomičić, 1:1 Mirković, 1:2 Milosavljevic, 2:2 Ančić, 2:3 Bojanić, 3:3 Kopanja.  Stadion: Sloge u Srpcu. Sudija: Ljubiša Kuvalja (Srbac).

Sloga (S): Radulović, Ugren, Malbašić, Kutić, Zelenac, Babic, Grbić, Mirković, Jokanović, Kopanja, Ančić. Još su igrali: Ilić, Petković, L. Sember, O. Sember, Grgec.

Karanovac: Pupovac, Vuković, Šteković, Banović, Babić, Milosavljević, Tomičić, Đukarić, Vindžanović, Grujić, Aleksić. Još su igrali: Radanović, Lukajić, Dedić, Dubravac, Tomašević, Bojanić, Mijić.