Udruženje navijača FK Crvena Zvezda iz Srpca iako nedavno osnovano, radi punom parom!
Delagacija koju su predvodili predsjednik Saša Ilić, i sekretar Srđan Janjić boravila je u Beogradu gdje se imala konkretne razgovore sa najvišim rukovodiocima šampiona Srbije, gotovo iz svih oblasti “crveno-bijele” mašinerije.
Srpčani su dočekani od generalnog direktora Crvene zvezde Zvezdana Terzića, predsjednika kluba Svetozara Mijailovića, te počasnog predsjednika kluba, sada već legendarnog Dragana Džajića.
-Odnijeli smo za Beograd određen kontigent članskih karata, kojih nije ni malo. Imamo ih kao Banjaluka! Ljudi iz Zvezde su oduševljeni da tako jedna mala sredina može biti od glave do pete Zvezdina. Razmjenili smo poklone, suvenire, dogovorili naredne korake, i još ono najvažnije, vidjeli smo na licu mjesta da je Crvena Zvezda gigant, kakvog nema na ovim prostorima! Rezultati mogu biti i onakvi i ovakvi, ali renome kluba jasno kaže ko je gdje na fudbalskoj mapi Evrope i svijeta – poručo je Saša Ilić.
Pored najviše delegacije, udruženje navijača imalo je sastanak i sa  Andrijom Rafailovićem, šefom servisa za članstvo u klubu i glavnim čovjekom za odnose kluba i Udruženja navijača u Srbiji i regionu.
-Predočili smo im planove za budućnost. U toku su pripreme za “crveno-bijelo” veče na kojem ičekujemo oko 500 zvanica, a sve prisutne će zabavljati Baja Mali Knindža i “Minđušari”. Ima do tada još oko dva i po mjeseca, ali već smo mnoge stvari precizirali. Zvezda se voli, a ono što se voli, nikada nije teško – u svom stilu prokomentarisao je Srđan Bambi Janjić dešavanja u Beogradu, uz opasku da je ostao oduševljen prostorijama Servisa za članstvo koje su najsavremenije opremljene.