Izbori za načelnike opština su dalako iza nas i sada na djelima gledamo one koji su se kandidovali, koji su obećavali, koje smo birali i koje smo izabrali. U suštini sve se svodi na isto, data obećanja se slabo ispunjavaju, a jedna od rijetkih koja drži do njih je načelnik male opštine Jezero, Snežana Ružičić. Slobodno se može reći da je sve pozitivno iznenadila, i više nego odlično se snašla na ovom “nezahvalnom” mjestu.

Pored toga što je Jezero bilo u minusu kada je imenovana za načelnika, našla je načina da se taj minus vremenom smanji i pretvori u plus!

Njen prvi potez bio je organizacija plivanja na Plivi za Bogojavljenski krst, po prvi put, a onda su uslijedili i mnogi drugi….

Savršenim pristupom poslu i saradnji sa mnogobrojnim značajnim i poslovnim ljudima uspjela je i još uvijek uspjeva da organizuje razne skupove, predavanja, seminare. Veliku pažnju i zanimanje pokazuje u svim oblastima, prosvjeti, kulturi, sportu, vjeri…

Najveću pažnju u svemu tome daje onima koji hoće da rade, koji se bave poljoprivredom i ostalim seoskim poslovima. Ističe da će radnog i poštenog čovjeka, seljaka, uvijek podržati i pružiti pomoć koliko bude u mogućnosti.

Organizovala je predavanje i omogućila onima koji žele da se bave tom granom, konkurisanje za podsticaj. Pored načelnice opštine, za Snežanu stižu rijeci hvale od njenih sugrađana kao za “običnu Snjezu” kako vole da je zovu.

Društvena je, otvorena za razgovore ,druženje i naravno za šalu. Iako ima velike obaveze, Snježa je predana majka kao i pravi vjernik, odana svojoj vjeri.

Sve u svemu, Snežana je jedna od rijetkih koja održava svoja obećanja i koja je ukazano povjerenje jezercana opravdala. Vjerujemo da se na tome neće zadržati i da će i dalje nastaviti putem prosperiteta. Sa Snježom dani izgledaju ljepši, a nada u bolji život postaje bliža i realnija. Da nam je više takvih Snežana,….

Miroslav Radulović