U medijima  se 11. maja pojavio naslov ko ide 17. maja na sastanak  EHF-a u Beč.

Novodno idu Smajo Karačić i Zdravko Miličević!?

Pitam, u kojem svojstvu oni idu u Beč i koga zastupaju na tom sastanku. Naime Smajo Karačić je ponudio ostavku na mjesto generalnog sekretara fantomskog RS BiH, a Zdravko Miličević je nelegalni predsjednik RS RS i RS BiH, jer nije dobio mandat prekinute Skupštine RS RS u Trebinju 2014. godine, sa zaključkom da u roku od 60 dana podnese finansijski izvještaj RS RS, jer ono što je pokušao da podvali na toj Skupštini nije prošlo. Od tog dana do danas on nije izvršio zaključak Skupštine RS RS iz Trebinja. Dakle on je nelegalni predsjednik RSRS, a time i RS BiH i lažno se predstavlja, što je za zatvor.

Za sjednicu EHF-a u Beču se znalo prije mjesec dana, a sada pred sam put u Beč izlazi na vidjelo. Vjerovatno im je nestalo novca pa malo da ukradu iz kase u Beču sa podračuna. Sada će iskoristiti situaciju u Beču i zato predlažem da ovaj posao završi Ministarstvo civilnih poslova.

 Najbolje rješenje da ispred Ministarstva bude gospodin Vojin Mijatović, koji izuzetno poznaje tu problematiku, sa inspektorom iz SIPE.

Moramo se ugledati na komšije Hrvate, oni takve probleme rješavaju u roku od 14 časa.

Ako se to ne preduzme na vrijeme nema više rukometa u BiH.

Pitam sportsku javnost koja je gledala politički magazin „Mreža“ 09.05.2017. godine na FTV, kako je ovaj dvojac lagao u kameru i sve gledaoce širom Svijeta. Sramota za BiH; svijet ima pravo da zbog ovakvih kriminalaca da nas svrstaju u najgoru svjetsku grupu kriminala.

Meni je lično žao rukometa kao sporta, još im samo fali Boris Đogo i pojedinci iz RK Borac, koji daju podršku Zdravku Miličeviću, da se društvo kriminalaca kompletira!!!

Predsjedniče iz Bileća Mile Radmiloviću jesi li ti živ. Ti prvi moraš ići na odgovornost, ti si predsjednik Skupštine RS RS.

 Ja bi te tukao, a ne bi ti dao da plačeš.

 Za Hercegovce važi da su bistri i školovani;  ja ne znam sa koje si ti planete!!!

 PS. Gospodo draga, pošto po vama pišem neistine ili se perem “sam” samo ne znam od koga, demantrujte me ako imate muda, jer dobro znate kakve sve ja imam argumente, a šta vi imate osim izgovorenih laži.

Vratite manjak novca u kasu da se rukomet i dalje igra u BiH.

 PS. Smajo, Šta bi u srijedu, donio si plate činovnicima RS BiH i bacio ih na sto, a oni ih nisu htjeli uzeti!?

Šta bi Smajo, što nisu htjeli uzeti!?