Mrkonjićka Sloboda ima dva Miloša!

Miloša Perovića i novajliju iz Srbije Crnomarakovića, koji je na „Luke“ stigao iz bihaćkog Jedinstva. Oni su bili strijelci u pobjedni Slobode od 2:0 ,u meču sa juniorima Borca u Banjaluci.

Bio je to prvi kontrolni meč Mrkonjićana, jer je utakmica sa juniorima Krupe koja je trebala da se odigra prije sedam dana odgođena, zbog snijega na stadionu u Krupi na Vrbasu. I ono što ohrabruje da je Sloboda odigrala dobru utakmicu i pored činjenice da je to fudbalarima bila prva kontrolna utakmica, nakon napornih dvadesetodnevnih priprema.

Inače, Mrkonjićani zbog snijega na svom stadionu i  lošeg vremena imaju dosta poteškoća. Od početka prošle sedmice treniraju na stadionu Krupe, na terenu sa vještačkom podlogom.

   -Snijeg nam je donio baš probleme. Već sedam-osam dana ne treniramo na našem, već na stadionu u Krupi na Vrbasu. Zahvalni smo rukovodstvu Krupe na razumjevanju i na ustupljenom terminu za trenige na njihovom stadionu. Fudbaleri su jedan dan morali da trening održe u sportskoj dvorani, dok nismo dobili teremin u Krupi – kaže predsjednik Slobode Milenko Milekić.

Dodaje da treniranje u Krupi na Vrbasu stvara dodatne troškove, jer se fudbaleri iz Mrkonjić Grada moraju voziti na trening u Krupu. Ali, izbora nema, dok se ne poboljšaju veremenske prilike i otopi snijeg sa stadiona „Luke“.

Mrkonjićani, novu provjeru trebalo bi da imaju protiv trećeligaša Karanovca, koji ima odličanu ekipu i ambicije za plasman u Drugu ligu.

 Slobodan Dakić