U Karanovcu radno!

Stručni štab na čelu sa Rankom Stanarevićem i njegovim pomoćnicima Darkom Maletićem i Nenadom Vujičićem obavio je prozivku i predstavio plan rada za nastavak šampionata.

-Zimska pauza koja je zaista prevelika ostaje iza nas. Polusezonu smo završili na 1. mjestu ali javnost je upoznata da smo bili kažnjeni novčano i oduzimanjem bodova na šta smo se žalili te je žalba usvojena ali i vraćena na ponovni postupak.  Što se tiče samog odvijanja priprema one će kompletne biti odrađene u Banjaluci. Za sada smo dogovorili  utakmice 10. februara sa Jedinstvom iz Žeravice, 17. februara sa Slobodom iz Mrkonjić Grada, 24. februara sa Ljubićem iz Prnjavora i 03. marta sa Mladosti iz Bajinaca. Bilo je odlazaka ali i dolazaka. Za sada smo u kontaktu sa još jednim golamanom sa kojim smo blizu dogovora i sa tim bi zatvorili „roster“ tima.  Uradili smo još i jako bitnu stavku za klub a to je izmještanje postojećeg dalekovoda čije su žice išle neposredno preko terena zbog čega je teren bio suspendovan. Sama investicija bila je vrijedna 31 hiljadu maraka i ovom prilikom želim da se zahvalim ljudima iz „Elektra“ na pomoći i naravno našem predsjedniku Stanareviću  – kazao je direktor Nebojša Anđelić.

Od novih lica, pojačanja u klub su došli Stefan Tomaš (Kozara Gradiška), Dragan Vuković (Sloboda Mrkonjić Grad).  Klub su napustili Aleksandar Milaković, Nikola Kopanja (Sloga Srbac) i Milan Drinić.

Na prozivci je bilo 16 igrača i to: Milan Bijelić, Srđan Ducanović, Miroslav Šteković, Vladimir Kojadinović, Branko Aleksić, Sandro Dedić, Dario Grujić, Nikola Tomašević, Danijel Mijić, Siniša Milošević, Marko Bojanić, Dragan Vindžanović, Bojan Vasilić, Obrad Tomičić, Goran Lukajić i Dragan Vuković.

Opravdano odsutni su bili: Stefan Tomaš, Vuk Milosavljević, Dejan Tešanović.