Medijski istupi, te borba za “boljim sutra” novigradske Slobode po svemu sudeći dali su rezultate, jer je grupa okupljena oko Mladena Bosančića uspjela u naumu, a to je da se organizuje Skupština.

Aktuelno rukovodstvo je sjednicu zakazalo za 14. juni, a interesantno da je na dvenom redu nekoliko tačaka, a možda ona najvažnija, Izbori unutar kluba preskočeni su!

-Najvažnije da smo uspjeli, i da će doći do Skupštine. Mislim da imamo većinu, i prije usvajanja dnevnog reda, odmah ćemo zatražiti glasanje o podršci aktuelnom rukovodstvu koje je srozalo klub na najniže grane. Bez obzira na sve loše što se dešava oko Slobode, ja sam optimista da ćemo konačno krenuti sa mrtve tačke – poručio je Mladen Bosančić.

Ono što opterećuje Slobodu pored loše finansijske situacije jeste i neizvjesnost oko statusa, jer klub sa “Mlakvi” po svemu sudeći do posljednjeg kola boriće se za opstankom na drugoligaškom Zapadu, i veoma je realno da poslije prošlonedjeljenog poraza na domaćem terenu od Dubrava, klub završi na Regionalnom Zapadu.

A, mi vas podsjećamo na sve ono što je prethodilo poslednjem činu, sazivanju Skupštine, otkrivanjima velikog broja malverzacija, prodajama utakmica…Sve to možete pogledati OVDJE.