Ako je i bilo dilema, više ih nema. Ekipa 13 Skojevki novi je član Područne lige Gradiška, popularne “Kajzerice”. A do nje su došli na suveren način, rijetko viđen, u derbiju, i to velikom, savladali su na stadionu “Krndije” Obradovac sa 6:0! I tako tri kola prije kraja imaju nedostižnih sedam bodova prednosti nad Obradovcem, a četiri u odnosu na Lamince, ali i međusobno bolji skor, pa je već gotovo sigurno da će “Gajevi” dočekati šampione!

Inače sastav 13 Skojevki je ove sezone zaista igrao kvalitetan fudbal, blizu su 100 postignutih pogodaka (96) u samo 19 utakmica, a u njihovim redovima igra nekoliko igrača koji su okusili i premijerligaški barut. Riječ je o Milanu Stuparu (s Borcem osvajač Kupa BiH i Premiejr lige), potom Zlatko Đorić (Kozara, Laktaši, Borac Šamac), Mile Paštar (Kozara), golman Salih Hinović (Čelik), Stefan Kisin,….predvođeni trenerom Bojanom Vujićem sasvim sigurno će i u višem rangu takmičenju biti atrakcija za sve.

Prošle godine zaustavili su su ih Kalemi, ove godine bila je potjera u trilingu 13Skojevki-Laminci-Obradovac, i kada je bilo najpotrebnije “skojevci” su u gostima protiv direktnih rivala pokazali moć.

Pored odličnog igračkog kadra, treba napomenuti da tim iz Grbavaca prati i navijačka grupa “Sikiranti”, što je pravi raritet gotovo u svim ligama Srpske, a pogotovo u petom stepenu takmičenju. Među njima ima i pravih ljepotica, što i naslovna slika pokazuje,…

Iz kluba najvljuju da će “Gajevi” zablistati, u planu je i izgradnja tribine, pa onda sve i ne čudi da ovaj kolektiv na nekim utakmicama prati i četvocifren broj navijača!

Kako god bilo 13 Skojevki su umarširale u “Kajzericu” i to na ubjedljiv način,a gradiška regija dobila je još jedan klub koji bi mogao predstavljati pravo osvježenje, ne samo za za tu opštinu, već i cijelu regiju.