Predizborna kampanja nas očekuje krajem godine, gdje će nas brojni političari ubjeđivati kako vole Republiku Srpsku, kako se bore za njene interese, za njen prosperitet, jer, jednostavno, oni su najbolji izbor i da neće u Sarajevu pokleknuti ni za milimetar od interesa našeg naroda.

Imaće obraza doći i pričati bajke i ministri, zamjenici ministara i njihovi pomoćnici iz Republike Srpske, koji su na “privremenom radu” u Savjetu ministara BiH, da se “bore” za interese svoga naroda.

Savjet ministara BiH je na svojoj sjednici održanoj 22. decembra 2017.godine donio skandaloznu Odluku o raspodjelu sredstava namijenjenih za tekući grant “sufinansiranje sportskih manifestacija” za 2017. godine, gdje je raspoređeno 1.352.000 maraka. Za sportske klubove u Republici Srpskoj je izdvojeno “nevjerovatnih” 277.000 maraka.

Srpski ministri, sram vas bilo! Izgleda da u Republici Srpskoj nema sportskih manifestacija, a sportski klubovi ne treba ni da postoje.  Ako znamo da je i FSRS “izbrisao” svoj grb sa sportskih legitimacija, nije nikakvo čudo što nam je sport tu gdje jeste.

Pogledajte “dobitnike” granta Savjeta ministara BiH i sve će vam biti jasno:

Odluka Savjeta ministara o sufinansiranju sportskih manifestacija u 2017. godini