Radnik je na Gradskom stadionu savladao ekipu  Željezničara iz Sarajeva koji je nakon pobijede Zrinjskog i defintivno ostao bez titule! Sama utakmica je bila na nivou prosječnosti. Igralo se dosta otvoreno sa dosta prilika na obje strane, više u drugom dijelu ali su se istakli golmani Lučić i  Kjosevski.

Gol odluke pao je  u 84. minutu. Poslije duplog pasa između Beširevića i Hadžića kapiten Dino Beširević  je lobovao golmana Sarajlija za pobijedu. Do kraja susreta bijeljinci su sačuvali rezultat. Trener Mladen Žižović se pokazao kao dobar prognozer, jer je u izjavi  rekao da se ide na povoljan rezultat, a on je u prvom redu pobijeda ali da i remi ne bi bio neuspijeh.

RADNIK_ŽELJEZNIČAR  1:0(0:0)
Strijelac: 1:0 Beširević (84). Stadion: Gradski. Gledalaca: 500. Sudija:  Zoran Grbić (Prijedor). Pomoćnici: Davor Beljo i  Amar Macić ((Mostar). Delegat: Fahrudin Sinanović (Kalesija). Kontrolor: Adnan Alispahić (Zenica). Žuti kartoni: Vasić, Zec (Radnik), Osmanković, Graovac, Blagojević, Projić (Željezničar). 
Radnik: Lučić, Zec, Radović, Martinović, Beširević, Vasić, Mekić (od 68. Stojanović), Peco, Okić (od 75 Hadžić), V. Đurić, Glišić (od 59. Bradonjić).
Željezničar: Kjosevski, Graovac, Projić, Hadžić (od 84. Žerić), Ubiparip, Osmanković, Kajkut (od 64. Zajmović), Zakarić, Ramović (od 71. Zec), Vranješ, Blagojević.
                                                                    Mijodrag Jakovljević