Zekanović je završio posao i novi je član Konkordie, a u ponedjeljak ćemo to i ozvaničiti. Borac će od toga transfera inkasirati oko 100.000 evra. Ovo je za naš portal poručio Vico Zeljković, potpredsjednik Upravnog odbora FK Borac, i čovjek zadužen za sportski sektor u banjalučkom premijerligašu.

– I ovim transferom smo potvrdili da je Borac ime. Nismo se previše dvoumili oko ponude rumuna za Zekanovića, jer on jeste naš igrač, ali nije bio standardan i sigurno da njegovim olaskom nećemo puno izgubiti, as druge strane tako mlad igrač u jakoj ligi može i te kako dobiti. U ovom slučaju sve tri strane su zadovoljne, i to je najvažnije. Ovim transferom pokazali smo i omjere u našem fudbalu, jer kad Borcu idu rezerve za 100.000 evra, onda se zapitajte koliko koštaju nosioci igre – poručio je Zeljković i otkrio još jednu tajnu:

Imali smo ponudu za Vladana Danilovića od 150.000 evra, ali smo glatko odbili! Njegova cijena je barem dvostruka. U toku su pregovori sa jednim španskim klubom, pa vidjećemo, nije nam sila da ga prodajemo, ali ako ponuda bude izdašna, zašto da ne – ostao je zagonetan Vico Zeljković.