Igor Radojičić, gradonačelnik Banjaluke bio je jedan od sudionika “Trofeja Banjaluka 2018” koji je u balonu kod rebrovačke crkve u organizaciji OFK Sport Team okupio za pet dana preko 100 ekipa i 1.500 učesnika u pet starosnih kategorija.

Prvi čovjek grada na Vrbasu turniru je prisustvovao poslednjeg dana kada su za trofej borile se generacije 2007. i 2009. godište.

– Moram istaći veliko zadovoljstvo onim što sam vidio. Ovoliko mladost iz svih krejeva eks Jugoslavije potvrdili su još jednom da je Banjaluka grad madosti i sporta. Nama ovakve manifesstacije mogu samo biti potokaz da ih u budućnosti bude još više, jer na mlađima svijet ostaje. Ozarena lica dječaka naš su zadatak da takva slika u Banjaluci bude što češća – poručio je Igor Radojičić, gradonačelnik Banjaluke.

Sve završnice sa svjetlosnim efektima izgledale su spektakularno u prepunom balonu, a radost u golovima, trofejima, ali i suze onih manje uspješnih mijenjali su se kao na filmskoj traci.

Ostaće upamćeno da su “Trofej Banjaluka 2018” osvojili po godištima: Stars Gradiška (2006),  Zrinjski Mostar (2007), OFK Sport Team Banjaluka (2008), Domžale Slovenija (2009) i Utrina Zagreb Hrvatska (2010).

Djelić atmosfere sa dodjele medalja i pehara pogledajte u našem video prilogu…..