U Grbavcima fešta! 13 Skojevki pobjedonosno su počeli svoj put u “Kajzerici”, a savladan je komšija iz Donjih Podgradaca, Sloboda 1:0. Na “Gajevima” se okupilo oko 200 gledalaca koji su došli da pozdrave svoju ekipu, koja nije mogla pružiti sve ono što se od nje očekivalo, jer je teren bio izuzetno težak za igru, ali pobjedi se u zube ne gleda. Junak susreta bio je napadač Bojan Radić koji je majstorski pogodio u 23. minutu i tako već na startu sezone pokazao da će grbavčanima biti veliko pojačanje u borbi za što bolji plasman.

Pored Radića u timu 13 Skojevki nastupaju još neka poznata imena poput Milana Stupara, Leonida Ćorića, Saliha Hinović, Slaviše Gačića….

13 SKOJEVKI – SLOBODA (DP) 1:0 (1:0)

Strijelac: 1:0 Radić (23). Stadion: “Gajevi”. Gledalaca: 200. Sudija: Ljubiša Kuvalja. Pomoćnici: Goran Zelenac i Duško Lepir. Delegat: Mirko Kasagić. Žuti kartoni: Stupar, Majdanac (13 Skojevki), Bilić, Gagić, Pavlović (Sloboda). Crveni karton: Dragoljub Gagić (Sloboda) u 76. minutu.

13 Skojevki: Hinović, Bajić, Knežić (od 90. Čikić), Gačić, Ćorić, Radić (od 71. Miljanović), Francuz, Bunić, Stupar, Mijatović (od 58. Pejanić), Majdanac.

Sloboda (DP): Gligorić, Novaković, Marić, Nežić (od 46. Gagić), Pavlović, Milisavić, Slijepčević (od 58. Jerković), Dragičević, Đorđić, Bilić, Pejić.