Iako je zimska pauza, u Potkozarju su odlučili da je pamte!

U toku je izgradnja tribine, koja bi trebala biti gotova do nastavka Područne lige Banjaluka, u kojoj se takmiči FK Sloga Nektar.

Tribina će imati kapacitet 300 sjedećih mjesta, a ono što je pozitivno u cijeloj priči jeste da je cijelo selo stalo iza ovog projekta, pa na gradilištu se mogu vidjeti svi, navijači, igrači, simpatizeri, članovi Uprave. Svako želi da ugradi sebe u temelje ovog zdanja…

    

Paralelno sa izgradnjom tribine, i seniorski pogon FK Sloga Nektar krenuo je sa pripremama za nastavak sezone u „bundesligi“. Novi trener je iskusni golman Goran Vranjković, a igrački kadar uglavnom čine igrači koji su jesenas nosili dres Sloge Nektar.

Bio je samo jedan odlazak, i to prelazak Petra Meseldžije u Gomionicu iz Bronzanog Majdana, dok su novi prvotimci Sloge Nektar Dragan Lugonja (Omarska) i Danijel Grabovica (FSA Prijedor).

Cilj je popraviti koliko toliko nešto lošiju jesen, jer malo ko je očekivao da će Sloga prvi dio sezone završiti na 10. poziciji sa svega 12 bodova na svom kontu….