Drugo kolo, a već sprdačina.

Uostalom kao i sve kada je u pitanju Fudbalski savez Republike Srpske! Prošlo kolo imali smo “hvalospjev” o samim sebi, odnosno o tome kako je posjeta u 1. kolu bila odlična! Da, odlična, 2.800 gledalaca na šest stadiona. http://pravdabl.com/lazi-lazi-lazi-me-fsrs-to-radi-najbolje-2/

Došlo je i drugo kolo, a tih velikih 2.800 se prepolovilo! Ovaj put 1.350 zalutalih navijača, ili po gradovima, u Banjaluci na “Predgrađu” 200, u Velikoj Obarskoj 200, Zvorniku i Foči po 100, te u Gradišci i Banjaluci na Gradskom po 400. To je sav sjaj našeg fudbala, uz opasku da je duel u Gradišci bio i humanitarnog karaktera, i da se nekoliko dana apelovalo da se dođe u što većem broju na stadion, i da su utakmice u Banjaluci i Foči igrane pod svijetlošću reflektora. Možemo misliti šta bi bilo da je bio dnevni termin….

I, na kraju kakva je poruka čelnih ljudi na sve ovo? Nema je! Njih to nije briga. Nekoliko poltronskih novinara za pivu će napisati da je sve ‘ko u Njemačkoj. Valjda nam tako i jeste. Samo iznenada pojavili su se “Prle i Tihi” i rastjeraše sve sa stadiona.

Ma, šutite bolan, stiže piva, dobra je i hiljadarka…….