Your ads will be inserted here by

Easy Plugin for AdSense.

Please go to the plugin admin page to
Paste your ad code OR
Suppress this ad slot.

Višestruki šampion BiH, ŽOK “Bimal-Jedinstvo” iz Brčkog, jedanaest puta uzastopni prvak BiH, u sledeću sezonu će ući sa dosta izmenjenim sastavom.

Ekipu su napustile Verica Simić, Ajla Paradžik, Milica Radović i Elena Babić koje karijere nastavljaju u inostranstvu, a od aktivnog igranja oprostile su se Ajla Sinanović i Dijana Vasić. Gotovo kompletna prva postava treba da se oformi, a od igračica iz prošlog prvenstva na raspolaganju treneru Smailu Pezeroviću ostale su kapiten Sandra Mitrović, tehničar Vera Kostić, srednji blokeri Ana Gajić i Žana Dragutinović, te mlađane  Rada Kostić, Ivana Radović i Duška Kenjalo.

U tek završenom prelaznom roku Uprava kluba je dobro “pazarila” te u svoje redove dovela Natašu Slijepčević na mjestu korektora, Milicu Krstojević kao trećeg srednjeg blokera, Jovanu Biberdžić, na poziciju primača serve.  Pregovori se vrše sa nekoliko  igračica na mjestu primača serve i libera, tako da će se uz još nekoliko perspektivnih igračica iz mlađih selekcija kluba kompletirati igrački kadar za početak priprema, koje je trener Pezerović zakazao za 7. avgust.