Krupa se očekivano plasirala u 1/4 finale Kupa Republike Srpske pobjedom u Šipovu nad regionalcem Goricom (0:3), ali u ovom meču pobijedio je fudbal, pobjednici su bili svi!

Više od 500 gledalaca skupilo se u Šipovu po predivnom danu da vidi svoje miljenike koji “gaze” Regionalnom ligom Zapad, ali i sto tako i da pozdrave goste iz Krupe na Vrbasu koji marširaju Premijerom ligom. Aplauz je i dočekao i ispratio aktere, bilo je kao u bajci…. Na početku meča bakljada rijetko viđena na našim terenima. “Gorica”, Gorica”….odjekuje stadionom, ambijent prevazišao Šipovo, ili barem rang u kojem nastupa ova ekipa….

Krupa je pitanje pobjednika riješila u prvih pola sata. Domaći fudbaleri impresionirani rivalom popustili su u nekoliko situacija, što je bilo dovoljno Maksimoviću, Marjanoviću i Bariću da zatresu mrežu Ilića. U nastavku susreta prilično izjednačen meč, pa je završilo na kraju 0:3. Obje ekipe zadovoljne prikazanim. Suđenje Docića sa pomoćnicima vrhunsko, a koliko je susret bio fer i korektan vidi se i po broju kartona, koji je na kraju glasio 0.

Druženje aktera i rukovodstva Krupe i Gorice nastavljeno je na obalama prelijepe Plive u restoranu “Ribolovačke priče”, ali ovaj put dominirale su one fudbalske teme….

GORICA – KRUPA 0:3 (0:3)

Strijelci: 0:1 Maksimović (17), 0:2 Marjanović (20), 0:3 Barić (33). Stadion: FK Gorica. Gledalaca: 500. Sudija: Milan Docić. Pomoćnici: Nemanja Malić i Milan Dujaković (svi iz Banjaluke). Delegat: Milan Vuksan.

Gorica: Ilić, Jović (od 58. Šaumar),Cumboć (od 63. Kvrgić), Mitrić, KLjajić, Perković, Gajanović, Mešić (od 76. Marić), Malinović, Ćurko, Peno.

Krupa: Fejzić, Maksimović, Makitan, Milutinović (od 51. Dujaković), Palić, Vidović, Dabić, Savić, Ilić, Barić (od 51. Šamara), Marjanović (od 61. Milanović).