Slobodan Starčević, preuzeće “fenjeraša” iz Krupe na Vrbasu, saznaje naš portal iz ljudi bliskih klubu iz kanjona “Tijesno”!

Starčević je prošlog ljeta poslije i više nego uspješne tri i po godine napustio kormilo Krupe i uputio se za Simin Han, gdje je preuzeo novog premijerligaša Tuzla siti, dok je na njegovo mjesto stigao prvo Branislav Krunić, a potom i Petar Kurćubić. Igrom sudbine, prije desetak dana nakon domaćeg poraza od Željezničara Starčević je odstupio sa mjesta Šefa Stručnog štaba Tuzla siti, a nešto slično desilo se i u ovog vikenda u Krupi.

Iako je u opticaju još 5-6 imena, u klubu iz Krupe na Vrbasu ističu da je Starčević jedina prava i ozbiljna opcija. Prednost mu je što odlično poznaje većinu igača, kao i sistem rada koji je i sam usvojio u Krupi na Vrbasu, a u klubu znaju da će Starčević sebe dati 100 odsto da bi se pokušalo doći do opstanka, koji sada izgleda kao čudo, ali u opticaju su još 33 boda, i sve je moguće, pogotovo sa “Švabom” na klupi….

Tako se pun krug zatvorio, Starčević se vraća na mjesto uspjeha, ali sada u malo drugačijim okolnostima, ali ko zna zašto je to sve dobro….Ništa nije nemoguće, pa da Krupa još jednom iznenadi sve. Vremena i prilika je sasvim dovoljno, vrijeme će pokazati koliko……