Semberske ekipe u šampionatu Prve lige RS nastupaju u doigravanju u okviru 6.kola. Podrinje iz Janje je domaćin je Tekstilcu Kort iz Dervente koji je na poslednjem mjestu tabele” Lige za prvaka” dok je Podrinje drugo i želi tu i da ostane.

Favoriti smo u ovom susretu na papiru, ali to moramo dokazati i na terenu. Pobijedili smo ih na njihovom terenu, ali moramo biti vrlo oprezni. Želimo zadržati drugo mjesto. Protekli susret sa Drinom kad smo izgubili na našem terenu smo arhivirali, a radili smo na otklanjanju grešaka. Svi  igračl obećavaju zalaganje i dobru igru i rehabilitaciju za taj poraz od Drine – kaže trener Podrinja Senad Hadžić.

Ekipa Zvijezde 09 iz Etno Sela Stanišići je gost Sloge u Doboju u okviru 6. kola  ” Lige za opstanak”. Sloga je na prvom  mjestu, a Zvijezda 09 na drugom s tim što Sloga ima dva  boda više i favorit je u ovom susretu.

Slažem se sa vašom konstatacijom, ali nema predaje unaprijed. Borićemo se koliko možemo i vjerujem u naše mlade igrače da neće razočarati. Igraćemo bez opterećenja kao i naš domaćin pa očekujem lijepu  i dopadljivu igru. Mislim da bi i remi bio uspjeh – kaže predsjednik Zvijezde 09 Boris Stanišić.

Mijodrag Jakovljević