Imidž je čudo, a on baš zna pogoditi!

Riječ je o banjalučaninu Ognjenu Vranješu, fudbaleru AEK-a, koji je u derbiju grčkog šampionata na gostovanju kod Olimijakosa izašao sa novom frizurom! Plava kosa nije zbunila Vranješa, ali jeste napadače Olimpijakosa, pa je veliki atinski derbi otišao na stranu AEK-a (1:2), koji se sada potpuno umiješao u borbu za titulu, i prijeti da preotme tron ekipi koja godinama vlada grčkim šampionatom.

Podsjećamo bh reprezentativac imao je “velike” probleme kada je na ruci istetovirao granice Republike Srpske, što mu je donijelo publicitet, ali negativni, barem u jednom dijelu BiH.

Zimus je bio na pragu prelaska u neki od evropskih klubova, ali na kraju je ipak ostao vjeran AEK-u, što bi mogao biti pun pogodak, pogotovo ako uzmu trofej u Grčkoj. Vranješov tim sada bježi Olimpijaksu dva boda, ali još uvijek ima dva zaostatka za PAOK-om iz Suluna, i po svemu sudeći čeka nas nikada neizvjesnija trka za šampionom pirejskog poluostrva.

Derbi na “Karasakiju” bi je veoma neizvjestan, Olimpijakos je poveo u 81. minutu, ali je AEK prvo došao do poravnanja u 87., da bi trijumfovao u sudijskoj nadoknadi! Bio je to i srpski derbi, jer na jednoj strani bio je Ognjen Vranješ, a na onoj poraženoj Marko Marin.