Sloga je na „Predgrađu“ slavila sa 3:2, ali to je bio samo jedan od uslova da opstane u eliti Srpske! Ono što je zavisilo od njih ispoštovali su, ali ih je rezultat iz Donjeg Šepka stavio na pretposlednju poziciju, koja zbog Borca u ovom slučaju takođe vodi u drugoligaški karavan, ali tu odluku moraćemo sačekati još nekoliko dana….

Dobojlije su sa mnogo većim motivom krenuli u utakmicu što je rezultiralo sa tri rana pogotka u mreži Avdukića. Prvo je Gavrić sa 20 metara skinuo paučinu iz rašlji Želje. Samo četiri minuta kasnije bilo je 0:2, a lijepu akciju gostiju pogotkom glavom kruniosao je Lukić. Brz kontranapad Sloge u 32. minutu u novi pogodak pretvorio je Aličić. Željo se vratio sa dva pogotka Markovića, stvarao prilike, bio bolji rival na terenu, ali Jupić je činio bravure na golu, i najzaslužnije što su gosti za Doboj odnijeli cijeli plijen.

Na kraju kada se podvuče crta, uz svu mladost, Željezničar Sport Team je opstao u eliti Srpske, a to nije mala stvar……

ŽELJEZNIČAR SPORT TEAM – SLOGA (D) 2:3 (1:3)

Strijelci: 0:1 Gavrić (11), 0:2 Lukić (15), 0:3 Aličić (32), 1:3 Marković (37), 2:3 Marković (71). Stadion:“Predgrađe“. Gledalaca: 100. Sudija: Slavoljub Gogić. Pomoćnici: Nemanja Vujadin (oba iz Istočnog Sarajeva) i Davor Vukašinović (Rogatica). Delegat: Goran Mikanović (Prijedor). Kontrolor: Dragiša Đurić (Bijeljina). Žuti kartoni: Krunić, Bilal, Čolić, Šaula (Željezničar Sport Team), Hadžimujić, Lukić, Lazić (Sloga).

Željezničar Sport Team: Avdukić, Čolić, Šaula, Bosančić, Marković, Krunić, Jokanović (od 61. Knežević), Jovandić, Petković, Bilal (od 88. Baštić), Kuzmanović (od 37. Kuprešak).  

Sloga (D): Jupić, Janković, Hadžimujić, Lazić, Gavrić, Lukić (od 90. Andrić), Blagojević, Čebić, Aličić, Radovanović, Ristić.