Pravi derbi u “Rosuljama”. Meč 24. Kola Područne lige Banjaluka nije imao takmičarski značaj, jer Krajina je već odavno novi regionalac, ali uzbuđenja i dobrog fudbala nije nedostajalo! Šnjegotina je još jednom pokazala da je zasluženo na drugoj poziciji, i da su ove godine iz dva okršaja sa šampionom izvukli remi i pobjedu, što nikome nije pošlo za rukom.

Apsolutni junak susreta bio je golman Vladislav Peulić, koji je uspio zaustaviti dva jedanaesterca domaćinu! Prvo je u 19. minutu zausatvio udarac Palačkovića, a u samom finišu i pokušaj Bobara.

Jedini pogodak na utakmici djelo je Nemanje Vujičia koji je u solu prodoru nanizao nekoliko igrača Krajine, i udarcem iskosa sa lijeve strane u vrhu 16-erca matirao Krčića.

Pored pogotka i penala viđena je odlična utakmica u kojoj je prava šteta da je neko morao biti poražen. Očigledno da je rasterećenost obje ekipe uticala na lepršavost i dopadljivu igru, koju su pokazale dvije najbolje bundesligaške ekipe u sezoni na izmaku.

 KRAJINA – ŠNJEGOTINA 0:1 (0:1)

Strijelac: 0:1 N. Vujičić (17). Stadion: “Rosulje”. Gledalaca: 50. Sudija: Milan Docić. Pomoćnici: Aleksandar Plavšić i Dejan Stjepanović. Delegat: Siniša Bošnjak. Žuti kartoni: Marjanović, S. Jakovljević (Krajina).

Krajina: Krčić, Palaćković (od 61. Oljača), O. Jakovljević, Savanović, Ivić, Pejaković, Marjanović, Šervel, Latinović, Ćulum (od 65. S. Jakovljević), Bobar.

Šnjegotina: Peulić, Matijašević, Pavlović, Dubravac, Danilović, N. Vujičić, S. Vujičić (od 90. Borjanić), Jovičić (od 78. Branković), M. Vujičić, Vindžanović (od 88. Dujaković), Tepić.