Fudbaleri Lijevča doživjeli su pravu rezultatsku katastrofu na “Poljanama” u Prijedoru gdje su poaženi od FSA (5:1)!

Domaćin razigran, ovog proljeća igra odlično, i ko za šta bi bilo da su slične partije pružali i jesenas, dok s druge strane izabranici trenera Slobodana Katića vjerovatno sada mogu se oprostiti od šampionskih snova i povratka ovog tima u Drugu ligu, gdje su igrali dugi niz godina.

Već nakon prvih pola časa igre bilo je jasno da bodovi ostaju u Prijedoru, pogodili su sin i otac Mikić, Stefan i Borislav, te Lajić. Iskuni Borislav Mikić još jednom majsotrijom donosi prednost svom timu od 4:0, da bi Đukanović postigao počasni pogodak za regionalca iz Nove Topole, a tačku na “i” i sjajnu partiju prijedorčana stavio je “rezervista” Dejan Bujić za petardu i trijumf 5:1.

Prijedorčani su ovim trijumfom na petoj poziciji sa 38 bodova, dok Lijevče drži drugu poziciju sa 49, ali i utakmicom više u odnosu na Karanovac i Goricu.

FSA PRIJEDOR – LIJEVČE 5:1 (3:0)

Strijelci: 1:0 S. Mikić (14, penal), 2:0 B. Mikić (22), 3:0 Lajić (29), 4:0 B. Mikić (54), 4:1 Đukanović (58), 5:1 De. Bujić (79). Stadion: „Poljane“. Gledalaca: 100. Sudija: Vojislav Gajić (Banjaluka). Pomoćnici: Milan Simić (Krupa na Vrbasu) i Igor Balać (Šipovo). Delegat: Vladimir Grabovica (Banjaluka). Žuti kartoni: B. Mikić, S. Mikić, De. Bujić (FSA Prijedor), Marjanović, Đuranović, Peulić (Lijevče).

FSA Prijedor: Komnenović, Rečević, Da. Bujić (od 65. De. Bujić), Lajić (od 82. Stojaković), Runić, Mršić, B. Mikić, S. Mikić (od 77. Kukić), Stević, Drinić, Čulić.

Lijevče: Marjanović, Zekonja, Đuranović, Tomić, Knežević, Dumonić, Đukanović, Kočić, Daljević, Peulić, Milutin.