Upaljeni su motori i na dobojskim “Lukama”!

Izvršena jeprozivka seniorskog pogona FK Sloga Doboj, a na zadovoljstvo Šefa stručnog štaba Draganovića na istoj su prisustvovali skoro svi igrači iz prošle polusezone, uz nekoliko novih lica.

Poslije uvodnog obraćanja predsjednika SD FK Sloga Miroslava Kršića, članova Izvršnog odbora, te šefa stručnog štaba, igračima je predstavljen i novi član stručnog štaba Đorđe Marić, koji će se brinuti o fizičkoj pripremljenosti igrača. Marić će aktivno učestvovati u radu svih omladinskih selekcija SD FK Sloga kao i već pomenutoj seniorskoj ekipi.

Pripreme će biti odrađene na terenima Sloge i Rekreacionom centru “Athlete” dok će prijateljske utakmice biti odigravane na terenima sa vještačkom podlogom.

Paralelno sa početkom rada seniorskog tima, i omladinske selekcije Sloge nastavljaju sa aktivnostima. Tako su pioniri krenuli put Zlatibora zajedno sa vršnjacima iz gradskog rivala Željezničara. Uz podršku gradske uprave na čelu sa zamjenikom gradonačelnika Doboja Borisom Jerinićem, SEC-a i Razvojnog centra za mlade Beograd, nastavljeno je  sa poboljšanjem uslova za trening, rad i edukaciju djece i trenera.

Tokom boravka od četiri dana dječacima su obezbijeđeni idealni uslovi za treniranje, tereni sa plastikom, zatvorene sale, teretana i mnoštvo pratećeg sadržaja, a dogovorene su i prijateljske utakmice sa klubovima iz okruženja.