Boris Ostojić, stameni štoper Željezničar Sport team više nije član čete s “Predgrađa”. Ovaj 21-ogodišnji momak sa Željom je prošao sve rangove takmičenja, od regionalne do Prve lige Srpske, a poslednje dvij i po sezone nije se mogla zamisliti startna postava, a da u njoj nema Ostojića.

Ipak, kao u svemu u životu, tako i sada, došlo je vrijeme rastanka….

-Nismo pronašli zajednički jezik oko daljnjeg angažmana, i razišli smo se. Prijateljski, nije bilo nikakve ljutnje. Svom bivšem timu želim plasman u Ligu šest, i vjerujem da će tako i biti. Ovaj tim ima kvaliet, i pitanje je kada će to sve eksplodirati u jedan pravi rezultat – priča Ostojić o već sada bivšem klubu.

Jesenas nije imao sreće, jer je na utakmici u Foči krajem septembra dobio jak udarac u glavu, uslijedila je pauza gotovo do kraja polusezone, ali na kraju je sve ispalo kako treba

-Radio sam individualno u teretani, kako ne bi izgubio na fizičkom djelu. Uz odrađene zimske pripreme biće to opet OK. Kada je u pitanju novi angažman, imam nekoliko kontakata, sa klubovima iz Republike Srpske, ali i Federacije BiH. Neću nigdje žuriti, opet vjerujem da će naći za mene mjesto, da nastavim kontinuitet dobrih igara, kao što sam ih imao i na “Predgrađu” – poručio je Boris Ostojić.

foto: Borac-sport.com