Klub „Oskar“ u Brodu biće epicentar dobrih vibracije tokom predstojećih praznika! Sve počinje u petak, 22. decembra kada će publiku, i to slavonsku sa obje strane Save zabavljati Mitar Mirić. Sedam dana kasnije pred publiku će Ranko Gavrilović, poznat kao neko ko atmosferu dovodi do usijanja, a s obzirom da će se tada sitno brojati do Nove Godine, ne treba ni sumnjati da će „Cigo“ odradii i te kako dobar posao.

U novogodišnjoj noći nastupa Marko Mioč, dok će za Badnje veče, 6. januara pred mikrofon Vela, koja će i glasom, ali i statosom dočekati jutro Hristovog rođenja.

Bračni par Plavšić, Valentina i Mijat, vlasnici kluba „Oskar“ u Brodu vjeruju da su pred njihovim gostima nezaboravne noći.

– Potrudili smo se da sve prođe u štimungu, a naše goste očekuju i brojna iznenađenja. Na Badnje veče pored Vele imaćemo i gosta iznenađenja, a riječ je o dobro poznatom imenu. Vjerujem da će „Oskar“ vrlo brzo postati mjesto o kojem se priča, ne samo u Brodu, već i okolini. Mi ćemo se potruditi da tako i bude – poručila je atraktivna „gazdarica“ Valentina Plavšić.

„Nešto me u nemir tjera“, ”Ciganče, da ti kupim zlatno lanče“…. već se pjevuši po Brodu, a možete samo zamisliti kada Mitar pusti glas. Oskar, novogodišnji praznici, mjesto dobrog provoda…..