OFK Sport Team, od jedne u moru škola fudbala u Banjaluci, do regionalnog brenda!

Put utkan u jednoj deceniji…

Deset godina rada, sticanja iskustva, pobjeda i poraza. Rezultati danas vidljivi i te kako. Seniorski tim Željezničar Sport Team takmiči se u Prvoj ligi RS, sa igračima koji su ponikli u balonu kod Rebrovačke crkve, odnosno danas na “Predgrađu”. Tu je i veliki broj pionirskih kadetskih i juniorskih reprezentativaca Srbije, Hrvatke, BiH i Republike Srpske, a treba reći da je broj klinaca koji se po prvi put susreću sa igračkom zvanom “bubamara” 500! Što prevazilazi daleko ne samo gradske, ili okvire u regiji, već i mnogo, mnogo dalje…

Kao i svakog rođendana, a ovo je jubilarni deseti turnir “Trofej Banjaluka 2017” na kojem tradicionalno nastupaju desetogodišnjaci (2007). Pored domaćina OFK Sport Team tu su još novosadska Vojvodina, Čukarički, ŠF”Atletiko” (Sarajevo), ŠF “Bambi” (Tuzla), ŠF “Romari” (Vitez), ŠF “Tempo” (Zenica) i ŠF “Prijatelji” (Brod).

Turnir se igra u subotu na “Predgrađu”, a startuje u 9.30 časova. Završnica, odnosno finalni meč na programu je u 14.30 časova. Revija omladinskog fudbala, OFK Sport Team upalio je desetu svijeću na torti. Za respekt…..