Iza fudbalera Borca je već nekoliko dana priprema u Medulinu, a ono što sve raduje jeste činjenica da su banjalučani slavili u prve dvije utakmice na međunarodnom turniru „Arena Winter Kup 2018“, savladavši sa po 1:0 prvo Hrvatski dragovoljac, a potom i Slaven Belupo.

Trener Igor Janković izuzetno je zadovoljan do sada urađenim u Istri.

-Najvažnije da nema povreda. Atmosfera u ekipi je izuzetna, momci su svjesni šta se od njih očekuje, i za sada imam samo riječi hvale. Iako su u pitanju pripremne utakmice, za sada ih odrađjemo gotovo perfektno – ističe Janković, pa prelazi na igrački kadar:

– Trebao bi nam se priključiti još jedan napadač, ali vidjećemo još. Glišić je odlučio prvu, a Karić drugu utakmicu, tako da zasad novi igrači opravdavaju to zbog čega su došli.  Ima još dosta do Prvenstva, tako da ima prostora da se iskristališe onih 11 koji će istrčati u Bijeljini – poručio je Igor Janković.

Borac je u svojoj grupi vodeći na tabeli sa šest bodova, a u subotu (15 časova) igra sa Interom Zaprešić, i dovoljan mu je i remi da u utorak zaigra u finalu turnira. U drugoj grupi za prvo mjesto najvjerovatnije će se boriti Zrinjski i zagrebačka Lokomotiva.