Fudbaleri Srbačke Sloge i Lijevča odigrali su zanimljivu prijateljsku utakmicu koja je na kraju završila 3:3. Zanimljivo da je regionac iz Nove Topole imao prednost 0:3, ali baš kao iu sudaru sa Karanovcem prije neki dan, srpčani su pronašli snage i na kraju došli do remija.
Sloga je napadala, Lijevče se organizirano branilo i prijetio kontranapadima. Gosti su poveli u 8. minutu, Dejan Daljević je primio loptu u kaznenom prostoru i sjajno se „lažnjakom“ oslobodio čuvara i prizemnim udarcem zatresao mrežu za 0:1. U 33. minutu Lijevče je povećalo svoju  prednost, Daljević je sa 24-25 metara raspalio i neodbranjivim udarcem pogodio mrežu Radulovića.
U 56. minutu Lijevče dolazi do svoga trećeg gola, nakon dubinske lopte u odbrani Sloge došlo je do velikog nesporazuma između golmana Radulovića i štopera Ilića, što je iskoristio Bojan Tomić kojem nije bilo teško da loptu pošalje u praznu mrežu. Sloga je smanjila na 1:3 u 59. minutu, Mladen Ugren je ubacio na drugu stativu, a tamo se našao usamljeni Nikola Kopanja kojem je preostalo samo gurnuti loptu u mrežu. U 81. minutu Igor Mirković je preciznim udarcem s ruba kaznenog prostora savladao golmana Sašu Ljevara za 2:3. Konačni rezultat postavio je Mirković u 90 minutu. 
SLOGA (S) -LIJEVČE 3:3 (0:2)
Strijelci: 0:1 Daljević (8), 0:2 Daljević (33), 0:3 Tomić (56), 1:3 Kopanja (59), 2:3 Mirković (81), 3:3 Mirković (90). Stadion: FK Sloga Srbac. Gledalaca: 30. Sudija: Ljubisa Kuvalja (Srbac). 
Sloga (S): Radulović, Kutić, R. Zelenac, Ilić, Ugren, Babić, Petković, Mirković, Aničić Kopanja, Jokanović.  Još su igrali: L. Sember, O. Sember, Grgec, G. Zelenac, Malbašić.
Lijevče: Ljevar, Lekić, Zekonja, Plavšić, Ilić, Milutin, Dumonić, Kočić, Klisara, Daljević, Tomić. Još su igrali: Peulić, Stojinović, Ljepojević, Ljubojević.
G. Popović