Nije ni krenulo, a već u najavi imamo cirkus u režiji FSRS i njegove vrhuške!

Odlukom da se Banjaluka izbriše sa fudbalske mape Republike Srpske, a sanjom i sav kadar koji dolazi iz tog područja već na startu je prouzrokovala velike probleme u delegiranju službenih lica. I onda imamo to što imamo, u jednom kolu, isti sudija vodi dvije utakmice! I to ne jedan sudija, već na drugoligaškom Zapadu čak četvorica!

Tako će Dejan Radić iz Modriče  mahati u petak na premijeri između Poleta i Mladosti, a u subotu će skoknuti do Prnjavora i istu ulogu obavljati u meču Ljubić-Dubrave.

Na istoj utakmici u Brodu biće i Stanko Todorović iz Doboja,a on će u nedjelju skoknuti do Žeravice i odmahati duel Jedinstva i Karanovca.

Velibor Gigović će u subotu mahati u Laktašima u sudaru sa Omarskom, a već u nedjelju je glavni na meču Ozren – Sloga Doboj.

Aleksandar Railić iz Dervente u subotu je mahač u Tesliću, a par sati kasnije u jutarnjem terminu glavni arbitar u Žeravici!

Posebna priča su arbitri sa viši lista, pa će tako prijedorčanin Zoran Grbić “imati tu čast” da vodi duel između Proletera i šamačkog Borca koji je na programu u subotu, a već u nedjelju prešaltaće se na premijerligaške terene, i biće 4. arbitar na meču Sarajevo – Gošk.

Kompletan cirkus u režiji FSRS, odnosno Mile Kovačevića i Izvršnog odbora koji su odlučili da Banjaluku precrtaju. Za sada im to ide od ruke, vidjećemo do kada……