NESVAKIDAŠNjI SLUČAJ KOD PRNjAVORA: Staricu sahranili iz drugog puta!


Njen suprug Dragan je sutradan, u nedjelju, sa pogrebnikom i pogrebnom opremom otišao u Banjaluku po tijelo navodne pokojnice, gdje je usledio pravi šok. U mrtvačnici Gradskog groblja u Banjaluci pregledali su više preminulih žena, ali među njima nikako nisu uspjeli da pronađu i Nedeljku.

Potom su se telefonom za njeno zdravlje raspitali u UKC RS Banjaluka, odakle im je rečeno da je starica još živa, da je pod terapijom i u veoma lošem stanju. Tako su se u Prnjavor vratili praznih kola.

Prve komšije zajedno sa Nedeljkinom sestrom Smiljkom i sinom, pristiglim iz Slovenije, otišli su u ponedjeljak u posjetu u Banjaluku. Međutim, nisu imali priliku da je vide, što im je medicinsko osoblje obrazložilo teškim stanjem i intenzivnom njegom pacijenta.

Druga vijest telefonom da je Nedeljka preminula stigla je od seoskog poštara. Tek kada je ubrzo stigao i telegram iz UKC, otpočele su pripreme za njenu “drugu” sahranu. A, pogrebnik se u Banjaluku uputio tek kada mu je potvrđeno da je tijelo preminule dopremljeno u mrtvačnicu Novog groblja.

Ostala misterija

Ostala je misterija kako je zaista došlo do dezinformacije o preranoj smrti Nedeljke Vujičić. Njen rođak Žarko Gajić je kategorički tvrdio da mu je, navodno, medicinska sestra ili neko drugi od osoblja, rekao da je ona preminula, ali nije otklonio mogućnost da mu je to rečeno za “nekakvog Nedeljka Vujičića, ili Vučića”.

“Večernje novosti”

Next post BORBA ZA OPSTANKOM TEK SE RASPLAMSAVA!

Previous post SARAJEVO PETARDOM DO OVJERE FINALA!

Nema komentara

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Unesite kod sa slike *

error: