Nemanja Vidović i narednih pola godine nosiće dres mrkonjićke Slobode!

Ovaj vrsni odbrambeni fudbaler, dogovorio je sa upravom kluba da ostane na “Lukama” do kraja godine i pomogne podmlađemom sastavu Slobode da u jesenjem dijelu šampionata obezbjedi plasman u vrh tabele.

Predsjednik Slobode Milenko Milekić ističe da su u klubu prezadovoljni odlukom Vidovića da i dalje igra za Slobodu.

– Riječ je o izuzetnom fudbaleru i sportisti. Prošle sezone u Prvoj ligi je bio jedan od najboljih naših fudbalera. Izuzetno je koristan fudabaler, jer može da igra na svim pozicijama u timu. Da se radi o izuzetnom sportisti govori i činjenca da je u završnici šampionata, kada su se povrijedili golmani Vuković i Zeljković stao na gol i branio kao golman. U tim trenutcima nismo imali drugog rješenja, jer nismo imali trećeg registrovanog golmana. Odlično je branio i pokazao da je vrhunski profesionalac. Velika je stvar za naš klub što je ostao u našim redovima, jer se radi o fudbaleru sa premijerligaškim isukstvom, nastupao i za ekipu Krupe – kaže Milekić.

Uprava Slobode u pregovorima je sa još nekoliko fudbalara, kako bi trener Milorad Glamočak Kralj u prvenstvu imao što veći roster kvalitetnih fudbalera.

 Slobodan Dakić