Your ads will be inserted here by

Easy Plugin for AdSense.

Please go to the plugin admin page to
Paste your ad code OR
Suppress this ad slot.

Čitajući izjavu zaduženog za sport Ministarstva civilnih poslova gospodina Vojina Mijatovića da će se 4. juna tekuće godine održati u Mostaru osnivačka Skupština krovnog RS BiH.

Ja mislim da od toga neće biti ništa, jer kočničar će biti RS RS, upravo prisutna osoba na tom sastanku Aleksandar Miljuš, koji je i zamjenik Zdravka Miličevića. Njih dvojica imaju uhodanu šemu dogovora, a ako nešta ne uspiju onda formalno jedan drugog optužuju.Njih dvojica su na perfidan način eliminisali Regionalne saveze iz Banjaluke i Doboja. Meni uopšte nije jasno ko vodi RS RS, Zdravko Miličević ili Aleksandar Miljuš. Još bolje pitanje je ko su oni u rukometu RS da odlučuju o svemu. Takav način rada je doveo do toga da nema rukometa u RS, odnosno BiH. Samo oni imaju korist.

Žašto će biti kočničar RS RS?

Da bi se osnovao RSBiH prvi potez mora napraviti RS RS, a to je da moraju nastaviti prekinutu Skupštinu iz 2014. godine u Trebinju  pa po završetku te Skupštine zakazati odmah novu Skupštinu RS RS i na toj Skupštini donijeti odluku o udruživanju sa RSFBiH radi formiranja krovnog Saveza BiH.

Takođe na toj Skupštini se moraju odrediti delegati za krovni Savez BiH, potvrditi im mandat i od toga momenta teće im mandat u RS BiH.

Your ads will be inserted here by

Easy Plugin for AdSense.

Please go to the plugin admin page to
Paste your ad code OR
Suppress this ad slot.

Oni to i ne znaju, a i ne mogu da naprave, jer gube vlastite pozicije u rukometu.

Šta ima Smajo Karačić da učestvuje u donošenju normativnih akata. Gospodo, on je dao ostavku isto kao i Enid Tahirović. Nemaju oni  šta tu da traže. Izgleda I dalje će Smajo svirati, a budale igrati!?

Biće tu i Herceg Bosne i Smaje, samo rukometa neće biti.

Gospodinu Voji  želim sve najbolje, ali nevjerujem trojki – Smajo, Herceg i Miljuš.

Kako možeš upravljati ovim ljudima koje sam nabrojao, koji su doveli Rukometni  savez BiH i rukomet do ovoga gdje smo sada. To je sramota!!!

Miro Bjelić