Iako rezultatski nije privlačan, revanš polufinala Kupa BiH  koji će se igrati u Krupi na Vrbasu između Krupe i Zvijezde 09 po mnogo čemu je istorijski za ovo malo mijesto nadomak Banjaluke. Pobjeda u Semberiji nije uljuljkala premijerligaša koji ovog proljeća igra u „Ligi za prvaka“. U klubu žele da se 18. aprila pamti dugo, dugo….iako svi potajno priželjkuju i stepenicu više, odnosno trofej u svojim klupskim vitrinama.

Dragomir Ilić poručuje da će revanš biti praznik za Krupu.

-Očekujemo organizovan dolazak velikog broja đaka iz banjalučkih osnovniš kola. Pozive smo uputili i na adresu svih banjalučkih klubova, brojnim sportskim prijateljima, želimo da ovaj dan se pamti, jer to je u do sada najveća stepenica u istoriji Krupe. Bez obzira na rezultat iz prvog meča očekujem dobru predstavu, popunjene tribine i fudbalski ambijent koji će poslati još jednu pozitivnu sliku u BiH i region iz našeg mjesta – istakao je Dragomir Buco Ilić.  Samo dan kasnije u misiji da pokušaju izboriti finale Kupa BiH, naćiće se i juniori Krupe, koji će imati dosta teži zadatak od svojih kolega iz seniorskog pogona, jer će juriti prednost Širokog Brijega (1:4).

U svakom slučaju dva fudbalska dana su pred Krupom, a dva dana kasnije opet spektakl, stiže Željezničar, koji dan kasnije Leotar u revanš meču polufinala Kupa Republike Srpske

U Krupi na Vrbasu neće biti dosadno narednih mjesec dana…..