OVAN (21.3 – 20.4)

Posao – Podvlačite ozbiljnu crtu u svemu. Razmišljate kako da budete efikasniji i nekom inovacijom poboljšate svoju finansijsku situaciju. Pravo je vrijeme da se uključite u aktivnosti svoje socijalne sredine. Profesionalno ste veoma cjenjeni pa vam ovih dana slijedi i zvanična potvrda za to. Krajem nedjelje možete da očekujete neprijatne vijesti zbog kojih ćete biti veoma zabrinuti.

Ljubav – Usredsređeni ste na sebe i svoj optimizam, pa vas loše raspoloženje voljene osobe remeti. Izbjegavanje susreta nije pravo rješenje, suočite se sa problemom. Izgubili ste onu čarobnu nit koja vas vezuje, pa vrijeme koje provodite zajedno, ove nedjelje, može da preraste u tešku dosadu.

Zdravlje – Gastritis.

 

BIK (21.4 – 21.5)

Posao – Pravo je vrijeme da počistite sve zaostale obaveze jer vas one ometaju i usporavaju u radu. Bilo da je riječ o ljudskim resursima ili o projektima, ovih dana vas čeka teška odluka – od vas se očekuje dobra procjena i mudar potez. Ukoliko tražite posao, ova nedjelja donosi šansu da se otvori mogućnost prihvatljivog prelaznog rješenja.

Ljubav – Prilično ste statični, čak i lijeni. Zbog toga vam može promaći prilika da se voljenoj osobi dovoljno približite i čak i sebi otkrijete emocije koji su vam ranije bile nepoznate. Navedite drugu stranu da potegne temu, biće vam lakše da se izrazite ako je razgovor već pokrenut.

Zdravlje – Oticanje.

 

BLIZANCI (22.5 – 21.6)

Posao – Način obavljanja vašeg posla, ove nedjelje, izlazi iz rutine. Prepuni ste kreativne energije, pa vaše samopouzdanje iz dana u dan raste. Ukoliko se nađete u prilici da ove nedjelje pazarite ili potpisujete neke vrijednosne papire, budite na oprezu jer nije povoljan trenutak i može vam se potkrasti greška koju kasnije nećete biti u prilici da ispravite.

Ljubav – Iz straha da ne poljuljate prividnu stabilnost u vezi, sve greške preuzimate na sebe. Možete upasti u ozbiljan sukob s voljenom osobom jer se mnogo toga nakupilo, a vi ste precijenili svoju strpljivost. Pravo rješenje za vaše probleme je otvoren razgovor i to krajem nedjelje.

Zdravlje – Čuvajte se povreda.

RAK (22.6 – 22.7)

Posao – Pod velikim ste prilivom energije, ali vas savladava nestrpljivost i nervoza. Vaša promjenljivost raspoloženja nije prijatna okolini pa su mogući sitni sukobi i rasprave. Informacije koje ćete ovih dana dobiti nose putokaz u kom smjeru ide vaš profesionalni razvoj. Ostanite skoncentrisani, a nestabilno raspoloženje liječite fizičkom aktivnošću.

Ljubav – Prestrogi ste prema prema sebi. Voljenoj osobi nije lako s vama jer isto očekujete i od nje. Vaše provokacije mogu biti okidač za ozbiljnu svađu do kraja nedjelje. Kvalitetan i iskren razgovor može da razriješi neke nesporazume koji vas navode da povjerujete da se vaš ljubavni odnos ohladio.

Zdravlje – Nervoza.

 

LAV (23.7 – 22.8)

Posao – Ukoliko je bilo nekih nedefinisanih odnosa koje vi do sada niste raščistili, ova nedjelja vam donosi veliko razriješenje. Nakon preraspodjele zaduženja stiže neočekivani podsticaj od strane osobe koja vam do sada nije ništa obećavala. Obuzdajte euforiju, jer kada se bude nešto važno odlučivalo neophodno je da dobro promislite i potražite savjet drugih saradnika.

Ljubav – Od partnera ne dobijate dovoljno topline koliko vam je u ovom periodu potrebno. Previše ste zahtjevni pa vam ovih dana slijedi zahlađenje odnosa. U dnu srca još čuvate jake impresije iz prošlosti. Sjećanje na propalu veliku ljubav može vam pomutiti šansu da ostvarite novu vezu.

Zdravlje – Problemi s kožom.

 

DJEVICA (23.8 – 22.9)

Posao – Ovaj period je, za vas, u znaku pravnih i birokratskih poslova. Sve oko toga će biti otežano i podložno previdima i malerima. Dobra strana svega je to što će vam sitni dnevni problemi skrenuti misli i ublažiti nervozu. Osim toga, postoje šanse da neke svoje ideje prezentujete i dobijete podršku pretpostavljenih od kojih ste to najmanje očekivali.

Ljubav – Posredstvom prijatelja predstoji vam jedno novo poznanstvo. Malo opuštanje i prihvatanje izazova može vam prijati, ali dugoročno vi znate da to nije za vas. Zbog naglašene promjenljivosti raspoloženja pojačano ste osjetljivi, a to nije dobra atmosfera za nove početke.

Zdravlje – Moguće su aritmije.

 

VAGA (23.9 – 22.10)

Posao – Povoljno vrijeme za istraživanje i učenje. Moguća je ponuda da se pridružite jednoj volonterskoj organizaciji gdje bi vaši kvaliteti došli do potpunog izražaja. Ipak, bez obzira na izazove, ne podliježite potrebi da nešto novo otpočnete, jer nije povoljan period za to. Ako se pažljivo organizujete i ne rasipate svoje potencijale, izazovni aspekti će proći bezbolno.

Ljubav – Vaš partner nema razumijevanja kada je u pitanju vaša nezainteresovanost za njega. Iskreni razgovori, komplimenti i duge šetnje smiriće tenziju koja vas je obuzela. Pružite mu malo podrške i topline, čak i ako niste raspoloženi, ne zaboravite da vas on bezrezervno čuva i voli.

Zdravlje – Alergije.

 

ŠKORPIJA (23.10 – 22.11)

Posao – Ovih dana stiže vam ponuda za dodatni rad koji vam trenutno nije neophodan. Opravdanje tražite u finansijskoj naknadi koja, po vašem mišljenju, nije dovoljna za trud koji treba da uložite. Prihvatite jer će vam se ovaj posao dugoročno veoma isplatiti. Osim toga, otvara vam se i prilika da dovršite sve zaostale finansijske obaveze.

Ljubav – Poriv za ličnom slobodom može vas navesti na pogrešan korak. Da biste izgladili nesuglasice prihvatite prijedloge voljene osobe i više vremena provedite sa ljudima koje ona predloži. Slobodni mogu da upoznaju neobičnu osobu sa kojom ih čeka dobar provod i romantična avantura.

Zdravlje – Problemi sa sinusima.

 

STRIJELAC (23.11 – 21.12)

Posao – Ako ste uključeni u neki vid trgovine, ovaj period će biti stresan za vas. Otvaraju vam se šanse da konačno dovršite započete projekte, ali sve je još uvijek teoretski u planovima. Prava realizacija bi bila ako biste konkretno sklopili ugovor, ali na to ćete još čekati. Ne gubite strpljenje, to što poslovi ne mogu da se završe sada, ne znači da su propali.

Ljubav – Potreba da na brzinu dovedete svoj život u red može vas navesti na brzoplete poteze. Ukoliko je vaša ljubavna veza imala bilo kakvu primjesu tajanstvenosti, budite spremni na to da vam, ovih dana, zvijezde nisu naklonjene i da svaka tajna prijeti da postane javna. Budite oprezni.

Zdravlje – Bolovi u leđima.

JARAC (22.12 – 20.1)

Posao – Morate da pristanete na kompromis ukoliko želite da iskoristite povoljnu priliku koja vam ovih dana stiže. Prolazni zastoj je moguć polovinom nedjelje, ali ukoliko ostanete istrajni, posao koji ovih dana možete da otpočnete ima potencijal da se u daljoj budućnosti berićetno isplati. Ipak, budite spremni na to da će sve potrajati jer pravi rezultati dolaze tek u godinama koje slijede.

Ljubav – Dobijate šansu da napravite za sebe malo prostora i usporite. Tempo koji je iza vas zahtjeva da zastanete i preispitate sebe da li je ova veza ono što vi želite. Preokupirani ste drugim problemima pa ne primećujete da vaša voljena osoba, isto kao i vi, nije zadovoljna.

Zdravlje – Bolovi u nogama.

 

VODOLIJA (21.1 – 19.2)

Posao  – Neočekivane promjene poremetiće rutinu u vašoj svakodnevici. Krajem nedjelje bićete u prilici da jednom starom saradniku pomognete da nađe posao. Pozitivna energija zbog tog dobrog ishoda udahnuće malo vjetra u vaša jedra. Osim toga, ovih dana očekujte obavještenje u vidu opomene ili isporuke nekog računa na koji ste potpuno zaboravili.

Ljubav – Vaše potrebe ovih dana zahtjevaju od partnera puno tolerancije i strpljenja. Iako se možda osjećate umorno, raspoloženje će se promjeniti kada od partnera stigne interesantan predlog. Ne razmišljajte previše o tome koliko bi vam nešto prijalo, to ne možete da znate dok ne probate.

Zdravlje – Nesanica.

 

RIBE (20.2 – 20.3)

Posao – Određene informacije ne dopiru na pravi način do vas pa vi niste u dobroj poziciji da sagledate sve mogućnosti koje su važne za konačnu odluku. Previše želite a ne postoje prave mogućnosti, morate nečeg da se odreknete. Vrebate svaku priliku ne biste li se ponovo nametnuli u radnom okruženju na kome djelujete. Do kraja nedjelje vaš trud može biti nagrađen.

Ljubav – Zbog intenzivnih poslovnih angažmana, slobodno vrijeme ćete provoditi radno. To prividno odvajanje od partnera donosi stimulans za naredni period. Ukoliko ste slobodni, krajem nedjelje je na pomolu zvanično upoznavanje sa osobom koju znate iz svog poslovnog okruženja.

Zdravlje – Bronhitis.